Skip to content

De eerste stempel

Op naar de Eusebiuskerk voor de eerste stempel, want wat is er mooier dan als Arnhemmer vanuit huis met de Camino te starten. En ze hadden net een nieuwe Camino stempel!

Op de toren

En dan voor het eerst op de glazen balkons genieten van het uitzicht over Arnhem. Mooi om het groen te zien wat de stad omringt en onze best wel groene straat. Leuk ook om het stratenpatroon van boven te zien.

Arnhem-Zuid

Over de brug naar Arnhem- Zuid, over een dijkje aan de Rijn door groene corridors en Malburgen Zuid richting Elden en Rijkerswoerd. Lunchen bij de Woerd aan de Rijkerswoerdse plassen en door het waterlandschap richting Elst. Mooi om zo door de stad te wandelen, nieuwe indrukken te krijgen van de dynamiek tussen stad en groen en volop te genieten van het heerlijke weer. 

Ochtendgebed

Liefdevolle God,
Zon van bestaan,
laat mijn ziel wakker worden naar jou toe.

Een nieuwe dag, een nieuw begin,
ligt voor me open.

Jouw Licht licht me bij en gidst me in de wildernis.

Zegen mijn voeten, dat ze mij
door de dag kunnen dragen.
Vandaag reis ik licht en zonder jas.